Om Juvelit

Professionell juvervård

Vi hjälper dig med bättre lönsamhet och att ge dina djur ett bättre välbefinnande

Om oss på Juvelit

Vi är ett familjeföretag med egen produktutveckling inriktad på att i förstahand ta fram och tillverka kem/tekniska produkter som är miljövänliga och användarvänliga. Dessutom ska funktionen vara bättre eller lika bra som motsvarande produkter på marknaden idag.

Vi vill ha långsiktiga relationer genom att erbjuda rådgivning och service, med integritet och omtanke, utifrån dina behov. Vi strävar efter att vara den kompletta leverantören till mjölkproducenten.

Vi har kunskap om juverhälsa

Här är våra medarbetares kompetens och motivation oerhört viktig. Vårt mål är att ge dig som kund en bättre lönsamhet och dina djur ett bättre välbefinnande.

Mjölkgropen
DSC00095

Miljö & kvalitetspolicy

Vår verksamhet präglas av ett förebyggande och återkommande miljöarbete, och ses som en process av ständigt pågående förbättringar.

Grunden för vårt miljöarbete är en medveten ambition att värna om miljön genom användning av förnyelsebara resurser i så slutna kretslopp som möjligt samt att undvika användning av miljöförstörande och skadliga ämnen och därigenom förebygga förorening till naturen och risker för användaren.

Våra samarbetspartners

Juvelits hygienprodukter samt ett komplett sortiment med Kalvnäring, Bolusar, strömedel etc. beställer du smidigt på juvelit.se

MLB-service inomgård AB/Gårdsknallen | Wiromin Agro | Granngården AB/Nordpost | Gårdsservice Mjölkman AB | Spengummimannen

Hypreds, Kersias, Topros & Bewital Agris kompletta produktsortiment finns nu tillgängligt hos Juvelit AB, Kontakta oss för mera info!